Politie Midden- en West Brabant

Persberichten District Tilburg

Tilburg, 24 februari 2003

Foutparkeerders op de bon

TILBURG Op zondag 23 februari, hebben agenten, tijdens de ijshockeywedstrijd, rondom het sportcentrum op het Stappegoor, in totaal 62 bekeuringen aan foutparkeerders uitgedeeld.

Er werden voornamelijk processen verbaal uitgeschreven voor het parkeren op groenstroken, het parkeren op trottoirs, het parkeren buiten de vakken en het parkeren op parkeerverboden.

Tijdens het uitschrijven van een van de bekeuringen werd een 37-jarige Tilburger aangehouden. De man was het niet eens met de zojuist gekregen bekeuring en duwde een van de agenten tegen een geparkeerde auto.

Dragrace

TILBURG Op zondagavond, rond de klok van 19.00 uur hebben agenten van het team Tilburg West, tijdens verkeerstoezicht op de Brakman in totaal 19 processen verbaal uitgedeeld. Vanaf 19.00 uur stroomde het verkeer, wat bestond uit autos en bromscooters, toe. De bedoeling was een dragrace te houden, echter door de aanwezigheid van de agenten, lukte dit niet. Er liepen wel 19 bestuurders tegen de lamp. De processen verbaal werden uitgeschreven voor het rijden zonder helm, het niet dragen van een autogordel, het rijden over groenstroken, het niet voeren van de juiste verlichting en het niet bij zich hebben van het bromfietscertificaat of rijbewijs.

Rijden onder invloed

TILBURG Op maandagmorgen, rond de klok van 00.15 uur, hebben agenten op de Bredaseweg, een 59-jarige man uit Goirle aangehouden, die reed onder invloed van alcohol. Tijdens de blaastest bleek, dat de man een alcoholpromillage had van 310 ug/l, zijnde 0.70 promille.

Met een proces verbaal en een rijverbod van twee uur op zak, kon de man vertrekken.


---

-

Bron: Desiree Brabers

Deel: ' Politieberichten Midden- en West Brabant 24-02-2003 '
Lees ook