Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Oosterhout

OOSTERHOUT, 28 januari 2003

Team Altena

Diefstal aanhangwagen
NIEUWENDIJK - De eigenaar van een aanhanger merkte op 27 januari dat zijn aanhanger was gestolen. Hij had goed afgesloten langs de kant van de Buitendijk gestaan, maar helaas het mocht niet baten. De aanhanger is voorzien van de kentekenplaat TB-GX-70.

Team Loon op Zand

Aangetroffen hennepkwekerij LOON OP ZAND: In een woning aan de Hoge Steenweg heeft de politie een hennepkwekerij ontmanteld. De planten, in totaal 390 stuks, alsmede de bijbehorende kweekmaterialen, nam de politie in beslag. Verder stonden er een aantal droogrekken vol drogende toppen (5,25 kilo). Ter plaatse is de 31-jarige bewoner gearresteerd. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt. Na overleg Justitie werden de planten en toppen vernietigd

Team Dongen

Ongewenste bezoeker in de winkel DONGEN - In een supermarkt aan de Hoge Ham te Dongen is een 24 jarige inwoner uit de plaats aangehouden. Hij bevond zich in de winkel terwijl hij winkelverbod. Hij wordt verdacht van huisvredebreuk. De man werd overgebracht naar het bureau in Dongen. Hij zal zich binnenkort bij de rechter moet verantwoorden. Dit gebeurde op dinsdag 28 januari rond 12.30 uur.

Team Waalwijk

Hennepkwekerij opgeruimd WAALWIJK: In een woning aan de Groen v. Prinstererlaan te Waalwijk vond een in werking zijnde hennepkwekerij aangetroffen. In een daarvoor ingerichte ruimte op de bovenverdieping vond de politie 150 hennepplanten. Alles in beslag genomen en tegen de bewoner wordt proces-verbaal opgemaakt. De politie deed de vondst op maandagmiddag 27 januari.

Inbraak in een bedrijf
WAALWIJK: In een bedrijf aan de Professor Van De Waalsweg is ingebroken. Men kwam binnen door een ruit van een toegangsdeur te vernielen. De inbraak vond plaats op maandagavond 27 januari tussen 18.30 en 22.40 uur. Ondanks dat het alarm in werking trad zag men toch nog kans enkele dingen te stelen.

Bron: bedrijfsbureau Oosterhout

Deel: ' Politieberichten Midden- en West Brabant 29-01-2003 '
Lees ook