Politie Gelderland-Midden

Arnhem, autodiefstallen
Publicatiedatum: 23-02-2003

Het afgelopen weekend werden in Arnhem meerdere auto's gestolen. In de nacht van vrijdag op zaterdag werd vanaf de Molencatenstraat een Volkswagen Passat en vanaf de Count Basiehof een grijze Volkswagen bestelbus ontvreemd. De bestelbus was speciaal aangepast voor een invalide bestuurder. Op zaterdagmiddag verdween er vanaf een parkeerplaats in de Kronenburggarage eveneens een Volkwagens bestelbus. Deze rode bus moet tussen 13.30 en 15.30 uur gestolen zijn. Op zaterdagmiddag werd een aan de Kronenburgsingel geparkeerde witte Volkswagen Caravelle gestolen. Deze diefstal moet tussen 11.30 en 12.00 hebben plaatsgevonden. Vanaf De Overmaat verdween zaterdagavond een zwarte Mercedes bestelauto. Van een parkeerplaats aan de Laan van Presikhaaf werd zaterdagavond een grijze Volkswagen Golf gestolen.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---


---

Voorthuizen, diefstal uit schuur
Publicatiedatum: 23-02-2003

Uit een schuurtje bij een caravan aan de Apeldoornsestraat in Voorthuizen zijn tussen 15 en 21 februari twee fietsen, gereedschap en een gasbarbeque gestolen. Gezien de omvang van de buit vermoedt de politie dat de dader(s) hierbij een voertuig heeft/hebben gebruikt. Zij kwamen de schuur binnen door de deur open te breken.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---

Bennekom, loslopend kalf laat zich moeilijk vangen Publicatiedatum: 23-02-2003

Op vrijdagmiddag kreeg de politie de melding dat op de Nergenase Bosweg een loslopend kalf gesignaleerd was. Politie en brandweer gingen ter plaatse en loodsten het kalf een weiland in. Daarop brak het kalf weer uit en rende een woonwijk in. In de achtertuin van een woning aan de Bevernel werd het kalf vervolgens omsingeld en door een inmiddels gearriveerde dierenarts verdoofd. Door de schrik van de verdoving brak het kalf wederom uit. Nadat de dierenarts het kalf in de achtertuin van een woning aan de Ereprijs wederom trachtte te verdoven, gaf het kalf het op. De eigenaar heeft het kalf vervolgens meegenomen en de betrokken bewoners beloofd de door het kalf aangerichte schade te vergoeden.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

Deel: ' Politieberichten regio Gelderland-Midden 23-02-2003 '
Lees ook