Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

TIJDENS DE SCHOOLVAKANTIES BIJ DFDS SEAWAYS:

PIRATENVAKANTIE OP VOLLE ZEE!

IJmuiden, 28 januari 2003

Speciaal voor kleine zeeschuimers met echte zeebenen organiseert DFDS Seaways in 2003 tijdens elke schoolvakantie speciale Kinder MiniCruises met een Piratenthema. Alle kinderen aan boord worden omgetoverd tot echte zeerovers en ze ontvangen een piratenpaspoort. De Piraten MiniCruise is te boeken vanaf 147,- voor drie personen. Kinderen t/m 7 jaar eten bovendien gratis mee aan boord.

Direct na vertrek verwelkomt Jack de Piraat passagiers in de Piraten club. Hij neemt de kinderen mee op een spannende speurtocht over het schip, organiseert een kleurwedstrijd en verrast de kleine piraten met een magische tovershow. Aan boord maken de kinderen kennis met Engelse, Schotse en Duitse kinderen die ook aan het piratenfeest deelnemen. Daarnaast zijn er op het schip clowns aanwezig die in de meest grappige situaties belanden. Na aankomst in Newcastle kunnen passagiers de gehele dag naar keuze doorbrengen waarna het schip om 17.30 uur weer vertrekt naar IJmuiden.

Bel voor boekingen, meer informatie en het aanvragen van de piratenfolder: 0255- 53 45 46 of kijk op www.minicruise.nl. De speciale folder is eveneens beschikbaar bij alle reisbureaus.

DFDS Seaways, de ferrymaatschappij tussen IJmuiden en Newcastle (Noord-Engeland) is met acht passagiersschepen marktleider van ferry-verbindingen op de Noordzee. In 1995 startte DFDS Seaways met de route van IJmuiden naar Newcastle en vervoerde 69.000 passagiers. In 2002 heeft de rederij de magische grens van een half miljoen passagiers overschreden en in 2003 wordt een verdere groei verwacht naar 545.000 passagiers.

Deel: ' Seaways Kinder MiniCruises met Piratenthema '
Lees ook