Ingezonden persbericht

Geachte journalist, eindredacteur of hoofdredacteur,

Hierbij nodig ik u van harte uit om deel te nemen aan het Seminar IT & Outsourcing op donderdag 27 maart aanstaande bij Media Plaza in Utrecht.

Het outsourcingsvraagstuk van IT-producten en -diensten komt steeds hoger op de agenda van beslissers. De ervaring heeft uitgewezen dat de totale kosten afnemen wanneer men deelgebieden uitbesteedt. Echter, daarbij spelen een aantal issues en afwegingen, zoals:
* Hoe valt outsourcing te monitoren?

* Welke deelgebieden van IT behoren tot de core business en moet ik deze wel uitbesteden?

* Is het verstandiger om bedrijfskritische applicaties in eigen beheer te houden?

* Hoe zijn grote outsource-projecten te beheersen?
Wat u mag verwachten?

* Keynote presentaties met praktische tips op het gebied van cost management (Trekant Partners), een toekomstvisie (Gartner), een praktijkvoorbeeld van sourcingbeleid (KLM), en organisatorische en juridische aspecten van outsourcing (Ernst & Young)
* Tijdens de parallelsessies kunt u zich verdiepen in enkele specifieke onderwerpen, zoals security, ROI en de diverse deelgebieden van outsourcing, gepresenteerd in de vorm van praktijkcases en lessons learned.

Tot de doelgroep van dit seminar behoren managers die van start willen gaan met outsourcing. Zij zijn als manager verantwoordelijk voor ICT, operations, HRM, inkoop of ze zijn beleidsmaker bij de overheid.

Uitgebreide informatie over dit event, de sprekers en het programma, kunt u vinden op: http://events.mediaplaza.nl/outsourcing.

Pers kan gratis deelnemen aan dit seminar, maar vol is vol! Heeft u interesse? Vul het inschrijfformulier in dat u kunt vinden op bovenstaande site (geef wel even aan dat u pers bent).

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u met mij contact opnemen op 030 2914111 of per mail esther.ronkes@mediaplaza.nl.

Ik hoop u op 27 maart as. om 14.30 uur bij Media Plaza in Utrecht te mogen ontvangen.

Met vriendelijke groet,
Esther Ronkes
Communicatie Coördinator Media Plaza

Deel: ' Seminar IT & Outsourcing '
Lees ook