Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

Startpagina wint PC Consument Award 2003.

Amsterdam, 28 maart 2003

Startpagina heeft de PC Consument Award 2003 in de categorie 'Beste Nederlandse Website' gewonnen. Voor de tweede achtereenvolgende keer ontving Bert Wiggers, directeur Startpagina, gisteravond in restaurant De Bokkedoorns de felbegeerde Award. Ook in 2002 viel de eer aan Startpagina. Het jaar daarvoor sleepte de zoekmachine www.ilse.nl deze prijs in de wacht. De lezers van PC Consument hebben onlangs via een telefonische enquête kenbaar kunnen maken welk product of welke fabrikant zij het beste van het afgelopen jaar vonden. Startpagina kwam in de categorie Beste Nederlandse Website als beste uit de bus.

Bert Wiggers is ook deze tweede keer bijzonder blij dat hij deze prijs in ontvangst mag nemen: "Ik ben er vooral trots op omdat de lezers van PC Consument bekend staan om hun kritische inslag. Juist zij weten goed wat er op het Nederlandse internet gebeurt. Dat verleent de speciale glans aan deze Award."

Zowel Startpagina.nl als ilse.nl waren dit jaar weer genomineerd in de deze categorie.

Over Startpagina en ilse media

Startpagina is met 130 miljoen pageviews per maand Nederlands populairste website en onderdeel van ilse media. ilse media is met meer dan 200 miljoen pageviews per maand de grootste internetuitgever van Nederland. Onder ilse media vallen naast Startpagina.nl, de bekende zoekmachine ilse.nl (46 miljoen pageviews per maand) en de nieuwssite NU.nl (35 miljoen pageviews per maand). Ook de gratis e-mailsite dolfijn.nl en het populaire chat.nl vallen onder ilse media. Met haar activiteiten bereikt ilse media meer dan 60 procent van alle Nederlandse internetgebruikers. Het bedrijf telt in totaal 44 personen.

Deel: ' Startpagina wint PC Consument Award 2003 '
Lees ook