VAN DEN ENDE THEATERPRODUCTIES
https://www.musicals.nl

Top vijf hit voor single 'Alles' uit musical 3 Musketiers

Amsterdam, 3 februari 2003

TOP VIJF HIT VOOR SINGLE 'ALLES' UIT MUSICAL 3 MUSKETIERS

Het liefdesduet 'Alles' van Tooske Breugem en Bastiaan Ragas uit de musical 3 Musketiers is vandaag op nummer 5 binnengekomen in de top tien van de Mega Top 100. In de Top 40 kwam 'Alles' binnen als 'Klapper van de week' op nummer 10. Nooit eerder werd een single uit een musical een top vijf hit. Tooske is inmiddels al anderhalve maand druk aan het repeteren voor haar rol van Constance. Daarnaast is ze Nederlands populairste presentatrice in het programma Idols. In 3 Musketiers creëert Bastiaan Ragas de hoofdrol van d'Artagnan. Naast solo's en liefdesduetten als 'Alles' is hij, onder leiding van gevechtschoreograaf Malcolm Ranson, aan het repeteren voor de zeer intensieve schermscènes.

Op de cd-single 'Alles' die begin januari uit is gekomen staan nog twee andere nummers uit de musical: 'Ik ben een vrouw', gezongen door Pia Douwes en Tooske Breugem en 'Nu' gezongen door Bastiaan Ragas. Tekst en muziek voor 'Alles' is geschreven door Rob Bolland; Ferdi Bolland maakte de nummers 'Ik ben een vrouw' en 'Nu'. Op de cd-single is ook de videoclip van 'Alles' toegevoegd die werd gemaakt door regisseur Johan Nijenhuis (Costa, Volle Maan).

3 Musketiers, naar het beroemde boek van Alexandre Dumas, vertelt het heroïsche en romantische verhaal van de jonge edelman d'Artagnan (Bastiaan Ragas). Met een hoofd vol dromen verlaat d'Artagnan het ouderlijk huis om musketier te worden. Onderweg sluit hij vriendschap met de drie musketiers Athos, Porthos en Aramis. Gezamenlijk strijden zij uit naam van Frankrijk tegen de corrupte kardinaal Richelieu (Stanley Burleson) en zijn handlanger, femme fatale Milady de Winter (Pia Douwes). Op dit avontuurlijke pad strijdt d'Artagnan voor zijn idealen en vindt hij de liefde van zijn leven (Constance- Tooske Breugem).

De oorspronkelijk Nederlandse musical 3 Musketiers gaat in wereldpremière op 30-03-03 in het nieuwe Luxor Theater in Rotterdam. De musical zal daar zeven maanden exclusief te zien zijn. De eerste try-out vindt plaats op 5 maart.

Deel: ' Top vijf hit voor single 'Alles' uit musical 3 Musketiers '
Lees ook