Ingezonden persbericht

Afdeling Communicatie
Hilversum, 18-02-2003

Radio
TROS MUZIEKCAFÉ
Uitzending zaterdag 22 februari
Radio 2 ­ 16.00 uur

Tros muziekcafÉ geheel met artiesten van eigen bodem

TROS MUZIEKCAFÉ belooft zaterdag 22 fe bruari weer een leuke uitzending te worden. Alle artiesten komen deze week van eigen bodem. In het live programma, dat elke zaterdag tussen 16.00 en 18.00 uur is te beluisteren via Radio 2, ontvangt presentatrice Hadassah de Boer dit keer onder meer de Nederlandse popband Te Water, cabaretier Arthur Umbgrove, Mariette Bodier & Fractal Energy en The Soullisticks, deelnemers aan de derde voorronde van het Nationaal Songfestival.

Te Water heeft getoerd in de Nieuw Nederlands Peil Theatertoernee. Ze brengen liedjes geïnspireerd op popmuziek uit de jaren tachtig. De band treedt live op in TROS MUZIEKCAFÉ en zingt de single 'Nachtcafé'.

Arthur Umbgrove kan zijn liefde voor muziek volledig kwijt in zijn cabaretprogramma's. Hij heeft recentelijk zijn derde cd 'Achterste brug' opgenomen. Zaterdag zal hij laten horen hoe zijn muziek klinkt.

Mariette Bodier en Fractal Energy zorgen zaterdag voor een exotisch tintje in TROS MUZIEKCAFé. Hun meest recente cd 'Fractal Energy' bestaat volledig uit Cubaans en Mexicaans repertoire.

Wekelijks besteedt TROS MUZIEKCAFÉ aandacht aan het Nationaal Songfestival en deze week zijn de vier zangers van The Soullistics te gast.

Bovendien ontvangt Hadassah de Boer deze week sporthistoricus Jurryt van de Vooren.

TROS MUZIEKCAFÉ komt elke zaterdag vanuit Studio De Plantage in Amsterdam (naast Artis). Publiek is van harte welkom de uitzending (gratis) bij te wonen. Meer informatie is ook te vinden via de website www.tros.nl.

Deel: ' Tros MuziekcafÉ geheel met artiesten van eigen bodem '
Lees ook