Ingezonden persbericht

Afdeling Communicatie
Hilversum, 18-03-2003

Radio
TROS MUZIEKCAFÉ
Uitzending zaterdag 22 maart
Radio 2 ­ 16.00 uur

Tros muziekcafÉ met liesbeth list en danny vera

Presentatrice Hadassah de Boer ontvangt zaterdag 22 maart in TROS MUZIEKCAFÉ artiesten van eigen bodem met internationale allure. Zo verwelkomt ze niemand minder dan Liesbeth List en Danny Vera.

Liesbeth List toert momenteel door Nederland met 'La vie en rose', een avondvullende muzikale show waarin ze samenwerkt met ondere andere het orkest van de Koninklijke Luchtmacht. In 'La vie en rose' neemt La List het publiek mee voor een avondje Parijs. In TROS MUZIEKCAFÉ licht ze een tipje van de sluier op.

De uit Zeeland afkomstige Danny Vera is met het lied 'My Confession' al veel te horen op Radio 2. Het staat op een prachtig debuutalbum waarvan hij in TROS MUZIEKCAFÉ een aantal nummers zingt.

Ook voormalig Drukwerk-zanger Harry Slinger komt langs in TROS MUZIEKCAFÉ. Hij maakt zich al jaren sterk voor het Nederlandstalige lied. Hadassah praat hierover met hem en Harry zal ook zingen.

Tevens is zanger Jeffrey te gast die met zijn nieuwe single 'Alles wat je zei' hoge ogen gooit. Zijn liedje klinkt waarschijnlijk bekend in de oren want het is de Nederlandse versie van 'Anyone of us' van de Britse Idols-deelnemer Gareth Gates.

Natuurlijk praat Hadassah ook met een sportgast en dit keer is dat worstelaar Melvin Witteveen.

Elke zaterdagmiddag komt TROS MUZIEKCAFÉ tussen 16.00 en 18.00 uur live vanuit Studio de Plantage in Amsterdam (naast Artis). Het programma is te beluisteren via Radio 2 en publiek is van harte welkom de uitzending (gratis) bij te wonen. Meer informatie is ook te vinden via de website www.trosradio2.nl.

Deel: ' Tros MuziekcafÉ met Liesbeth List en Danny Vera '
Lees ook