Ingezonden persbericht

Afdeling Communicatie
Hilversum, 03-03-2003

Televisie
DE WERELD VAN K3
Uitzending vanaf woensdag 5 maart
Z@ppelin (Nederland 3) - 15.45 uur


TROS STAPT IN 'DE WERELD VAN K3'

Voor het eerst zal de populaire Belgische meidengroep K3 te zien zijn op de Nederlandse televisie met een eigen programma! Vanaf woensdag 5 maart zendt de TROS via Z@ppelin (Nederland 3) het nieuwe programma DE WERELD VAN K3 uit. Na het zingen en acteren wagen Karen, Kristel en Kathleen nu ook hun kans in het tv-wereldje als presentatrices.

DE WERELD VAN K3 is een show met tal van liedjes en interviews. Het vrolijke trio ontvangt tijdens deze gloednieuwe show kinderen en volwassenen die hen op een of andere manier zijn opgevallen. Het zijn allemaal bijzondere gasten die in het oog springen door de hobby die ze uitoefenen, het zangtalent waarover ze beschikken of door de speciale act die ze opvoeren...

Naast de talrijke interviews wordt er bovendien ook heel veel gezongen en gedanst. Maar dit is nog lang niet alles... kinderen, verkleed als piraat, nemen deel aan de 'Piet Piraat-Quiz'. Een leuke en spannende quiz waarbij ook de kijkers thuis een prijs kunnen winnen door aandachtig mee te spelen of door 'Het geheime woord' van K3 samen te stellen.

Kortom: DE WERELD VAN K3 is elke aflevering een groot feest en is voor het eerst te zien op 5 maart 2003 op het kindernet Z@ppelin (Nederland 3).

K3 is dé Nederlandstalige muziekgroep van dit moment. Kathleen Aerts (de blonde), Kristel Verbeke (zwarte haar) en Karen Damen (rode lokken) slaan vooral aan bij heel jonge kinderen. K3 haalde met de eerste drie cd's Parels (1999), Alle Kleuren (2000) en Teleromeo (2001) meermalen platina. In 2002 kwam de cd Verliefd uit die al dubbelplatina was voordat 'ie überhaupt in de winkel lag! In de voorverkoop waren al 160.000 exemplaren verkocht. Vorig jaar eindigen ze op de eerste plaats van meest verkochte cd's. Ze lieten Marco Borsato en Robbie Williams achter zich. Voor september 2003 staat weer een nieuw album in de planning.

Deel: ' TROS stapt in 'De wereld van K3' '
Lees ook