Ingezonden persbericht


Ultra-X organiseert
"De Ultra-X demodag"

Hillegom, ZH -- Ultra-X Benelux B.V., de fabrikant van gespecialiseerde diagnostische producten voor pc's, kondigt de Ultra-X demodag aan. Het zal de eerste demodag zijn in het bestaan van Ultra-X!

Geen Dealer Infodag? Wij laten u niet in de steek! Omdat de half-jaarlijkse Dealer Infodag in Utrecht dit voorjaar niet zal worden gehouden, heeft Ultra-X het initiatief genomen een eigen demodag te organiseren, dit alles om u toch de gelegenheid te geven kennis te maken met de Professionele PC Diagnose Producten van Ultra-X! Op 3 maart 2003 van 10:00 tot 20:00 uur, zal de demodag plaatsvinden in onze demonstratieruimte in Hillegom.

De gehele dag zullen er doorlopende demonstraties worden gegeven, en word er persoonlijk samen met de belangstellenden, onder het genot van een hapje en een drankje, gekeken naar een totaal oplossing voor het test proces van computers in zijn of haar bedrijf/afdeling. Naast deze oplossingen op maat, word er ook ruime gelegenheid gegeven voor het stellen van vragen.

Ook zal op deze dag de introductie van RAM Stress Test PRO2 een feit zijn, deze ongeëvenaarde geheugen tester, zal op de demodag uitvoerig worden gedemonstreerd en tegen een zeer aantrekkelijke introductie prijs direct verkrijgbaar zijn.


Deelname aan de Ultra-X demodag is vrijblijvend en bovendien geheel gratis, ook zullen er op deze dag spectaculaire demodag aanbiedingen gelden voor ons gehele assortiment van de Professionele PC Diagnose Producten. Dus, profiteer van de interessante demonstraties en spectaculaire aanbiedingen en meld u vandaag nog aan via www.uxd.nl.

Entree gratis, Neem voor meer informatie contact op met Ultra-X Benelux B.V., Ampèrestraat 6B, 2181 HB Hillegom, Nederland. Telefoon: 0252-533 284, Fax: 0252-534 843, E-mail: info@uxd.nl, Internet: www.uxd.nl

RAM Stress Test PRO2 is een handelsmerk van Ultra-X, Inc. Copyright 2001 - 2003. Alle rechten voorbehouden. Alle andere handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaars.

Deel: ' Ultra-X organiseert 'De Ultra-X demodag' '
Lees ook