Ingezonden persbericht


Persbericht

KOM SNUFFELEN in de KENNEMER SPORTHAL HAARLEM

Op zondag 2 februari 2003 kan iedereen komen snuffelen op de GROTE VLOOIENMARKT in de KENNEMER SPORTHAL te HAARLEM. Dit super evenement is in de loop der tijd uitgegroeid tot één van de grootste vlooienmarkten van Nederland en geniet grote bekendheid in heel Noord Holland, met zeer veel tevreden deelnemers en waar ook veel tevreden bezoekers graag naar toe gaan. Ruim 250 standhouders bieden de meest uiteenlopende zaken aan. Alles ligt in een bonte mengeling door elkaar. Je kunt het zo gek niet opnoemen, of men kan het aantreffen. Tussen die vele standhouders zijn zeker een aantal nieuwe mensen, die met hun overbodige en oude spulletjes deze markt aandoen. Deze particulieren hebben hun zolders, kelders, schuurtjes en garages uitgemest op zoek naar veel bruikbare artikelen, die nog verkoopbaar en vooral mooi uitstalbaar zijn. Wat er allemaal tevoorschijn komt .........kom maar kijken !! Wie weet komt u juist datgene tegen, waarop u al jaren naar op zoek bent..........! Het aanbod is geweldig gevarieerd. Er is voor een ieder wat leuks en zeker ook voor elke beurs. Tussen 10-17 uur schuifelen er duizenden mensen langs de vele kramen op zoek naar antiek, curiosa, leuk aardewerk, speelgoed, munten, postzegels, poppen, kleding, een boek, leuke hebbedingentjes, enz. enz. Na het vele struinen op de markt kunt u lekker uitpuffen in het restaurant Het Koningshof.

Kom op 2 februari lekker snuffelen in het Kennemer Sportcentrum aan de IJsbaanlaan 4 A te Haarlem. De toegang bedraagt Euro 2,50 voor volwassenen. Kinderen onder geleide gratis toegang. Parkeren is gratis.

Inlichtingen :Org.buro Van Aerle tel.: 0492 - 525483. of info@uitgaanskrant.nl Site : https://www.uitgaanskrant.nl
---
Voor meer info kunt u kijken op SBS6 text pagina 650. Bijgevoegd : een digitale foto om bij het persbericht te plaatsen.

Geachte redactie,
Voor de door U te nemen moeite dank ik u bij voorbaat hartelijk. Eric van Aerle

Deel: ' Vlooienmarkt in Kennemer sporthal haarlem '
Lees ook