EVD

Voorlichtingsbijeenkomst Zakendoen in Turkije, 21 februari 2003

---

Turkije is een interessante opkomende markt waarin op diverse gebieden inhaalslagen verwacht worden. Zo trekt de economie na de crisis van 2000/2001 weer aan en zit de assistentie van de EU aan Turkije in een stroomversnelling. Samen met de hervormingen die door de nieuwe regering in gang zijn gezet, brengen deze ontwikkelingen nieuwe mogelijkheden voor het Nederlandse bedrijfsleven mee. Op 21 februari 2003 organiseert de EVD de voorlichtingsbijeenkomst Zakendoen in Turkije. Tijdens de bijeenkomst kunt u zich laten informeren over de mogelijke kansen die de Turkse markt voor uw bedrijf biedt.

Graag nodigen wij u uit om aan deze bijeenkomst deel te nemen. U kunt zich direct online aanmelden. Indien u zich aanmeldt voor 19 februari 2003 kunnen wij vermelding op de deelnemerslijst garanderen. Programma
Na de ochtendbijeenkomst worden 's middags parallel twee sectorbijeenkomsten gehouden. Daarnaast wordt de gelegenheid geboden om een individueel gesprek te voeren van maximaal 30 minuten met een medewerker van het DG Foreign Investments Turkish Treasury uit Ankara. Zie de pagina Programma voor een uitgebreid overzicht.

Spreekdagen Zakendoen in Turkije
Voorafgaand aan de voorlichtingsbijeenkomst worden van 17 tot en met 20 februari spreekdagen georganiseerd op diverse locaties in het land. Tijdens de spreekdagen kunt u een kosteloos gesprek voeren met één van de handelsvertegenwoordigers.

Sectoren
De Nederlandse ambassade in Ankara en de EVD signaleren goede kansen voor het Nederlandse bedrijfsleven in de volgende sectoren:
* tuinbouw (kassen en kasbenodigdheden)

* energie (opwekking en distributie)

* chemie en kunststoffen

* ict

* milieutechnologie en -consultancy

* machines voor verschillende industriesectoren
* consultancy (de mogelijkheden voor consultancy nemen duidelijk toe, vooral door de dit jaar sterk toegenomen EU-assistentie).

Locatie en kosten
De voorlichtingsbijeenkomst wordt gehouden in de Utrechtse Kamer van Koophandel te Utrecht (zie ook routebeschrijving). De kosten voor deelname aan de bijeenkomst bedragen euro 75,- per persoon. Na de bijeenkomst ontvangt u een factuur. Kosteloos annuleren is mogelijk tot 1 dag voor de bijeenkomst.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
* Anita Jainandan
Tel: (070) 778 84 14
E-mail: : jainandan@evd.nl

Wilt u meer informatie over Turkije dan kunt u contact opnemen met onze regio-informatiemanager voor Turkije :

* Annetta Smit
Tel: (070) 778 89 56
E-mail: turkije@info.evd.nl

Turkije

Aanmelden
Programma
Routebeschrijving
Spreekdagen

Online landenpublicatie

naar boven Activiteiten home - Agenda - Matchmaking-activiteiten - Voorlichtingsbijeenkomsten en spreekdagen

Deel: ' Voorlichtingsbijeenkomst Zakendoen in Turkije '
Lees ook