Gemeente Den Haag

2003-03-26: Werkzaamheden herinrichting De Gaarde Hervat
---

Sinds 14 oktober vorig jaar is de dienst Stadsbeheer bezig met de herinrichting van De Gaarde. Helaas konden de werkzaamheden in december 2002 geen doorgang vinden doordat het terrein te nat was. Inmiddels zijn alle werkzaamheden weer hervat. Wel is de volgorde waarin het werk wordt uitgevoerd, enigszins aangepast. Omdat de ondergrond waar de asfaltpaden komen, nog steeds erg nat is, wordt nu eerst de beplanting aangebracht en daarna pas geasfalteerd. De herinrichting van De Gaarde is naar verwachting eind april gereed.

Planning
Deze week is begonnen met het planten van bomen en heesters. Als het weer het toelaat en het terrein voldoende droog is, wordt in april het asfalt op het doorgaande pad aangebracht. Aansluitend wordt gras ingezaaid en het terrein afgewerkt. Tijdens de werkzaamheden wordt ook de rest van het straatwerk uitgevoerd. Naar verwachting is de totale herinrichting eind april gereed, behalve het planten van de bollen. Deze worden dit najaar geplant.

last update: 27-3-2003 11:26:05 ;pag.: 19308; auteur: 616;cat.: 2,Gemeentenieuws ondersteunt het gebruik van scripts niet ... Enable Javascript

Zoekwoorden:

Deel: ' Werkzaamheden herinrichting De Gaarde Den Haag hervat '
Lees ook