Feedback
Draagbare E-moter maakt van iedere fiets een E-bike binnen 1 seconden! .

04 October, 2019

Beschikbaar budget: € 0,00
marcovdmeer

heeft deze pitch aangemaakt:

marcovdmeer

E-bikes gaan tegenwoordig enorm hard binnen Nederland. Vorig jaar lag de verkoop van e-bikes in Nederland op 40% van het totaal aantal verkochte fietsen. Dit waren maar liefst 400.000 e-bikes! De CLIP is een externe motor die iedere normale fiets tot E-bike maakt. Dit allemaal binnen enkele seconden! En dat nog voor een vele malen goedkopere prijs!

CLIP is een Amerikaanse startup dat ongeveer 2 jaar bezig is met het perfectioneren van het product. De CLIP kan bevestigd worden op bijna iedere fiets binnen enkele seconden. Na bevestiging kan hij aangezet worden door een knopje op het product. Vervolgens werkt de fiets als E-bike! Een soortgelijk product is er momenteel nog nergens op de wereld! Alle mogelijke varianten op dit product kunnen namelijk niet op iedere fiets bevestigd worden, of kennen een lange installatietijd! Al met al erg interessant!

Voordelen in het kort;
- Binnen 1 seconden bevestigen op de fiets
- Past op bijna iedere fiets
- Vele malen goedkoper dan een E-bike
- Ongeveer 1 uur lang gebruiken
- Weegt nog geen 2 kilo!
- Eind van dit jaar komt het op de markt

Meer informatie vindt u op de website:

Over mij:
Marco van der Meer
E: marcovdmeer@msn.com
Linkedin: https://www.linkedin.com/in/marco-van-der-meer-911317135/

Donatiebedrag Donateur

Op de hoogte blijven van wat er speelt op Nieuwsbank.nl?? Blijf op de hoogte

Reageer op dit bericht

3 Reacties

Redacteur Jan

08 October, 2019 - 14:14

Is er al meer bekend over de marktintroductie? "Eind van dit jaar" is al aardig dichtbij. Bedoelt u met "alle mogelijke varianten op dit product", alle "soortgelijke producten van concurrenten"? Wie zijn die concurrenten? Is het mogelijk (voor een verslaggever) de CLIP uit te proberen nog voor de marktintroductie?

08 October, 2019 - 14:26

Beste Jan, Bedankt voor uw reactie. Het product zit momenteel nog volop in ontwikkeling en is nog niet definitief gelanceerd. Eind van het jaar betekend waarschijnlijk December, maar dit kan nog niet 100% zeker gezegd worden. Met ‘alle mogelijke varianten’ wordt er gerefereerd naar het Copenhagen wheel of ombouwsets voor de fiets. Dit zijn varianten waarmee je een ebike kunt maken van een normale fiets, maar dit duurt minstens 30 minuten om echt om te bouwen. Deze worden, tezamen met E-bikes gezien als concurrenten waar de CLIP een zeer goede vervanging voor is. Het is momenteel nog niet mogelijk om het product uit te proberen als verslaggever, en ik weet ook niet zeker wanneer dit wel mogelijk is. Meer informatie vindt je op www.clip.bike, of u kunt me verder benaderen! Vriendelijke groeten, Marco

Jan Halkes

08 October, 2019 - 17:51

Okay, Marco. Geef maar een seintje op deze pagina wanneer de lancering nabij is.

Deze website is nog in testfase. Opmerkingen zijn welkom. Klik hier.