Feedback
ER VALT TE LACHEN OM DEMENTIE .

25 February, 2020

Beschikbaar budget: € 0,00
edwin

heeft deze pitch aangemaakt:

edwin

Een kans om ook met een glimlach naar dementie te kijken.


-- Persbericht --

ER VALT TE LACHEN OM DEMENTIE
Boekpresentatie: 'Mijn moeder ziet ze vliegen"

Amateur schrijver Edwin Maertens biedt u vanaf nu de kans om ook met een kleine glimlach naar dementie te kijken. Door zijn huidige kennis is Edwin met een ander beeld naar vergetelheid gaan kijken. Zijn moeder brengt U dementie op een komische manier.

Een gevoelig onderwerp dat vele vragen en verdriet oproept maar de schrijver deelt graag zijn ervaringen, gemengd met fictieve verhalen. Korte verhalen waarbij hij bij eenieder die zijn moeder ziet vliegen een glimlach op het gezicht wil toveren.
Een must have voor een ieder die met deze ziekte te maken heeft. Een heerlijk boek waar inmiddels al met veel positieve reacties op gereageerd is.

Het boek, 'mijn moeder ziet ze vliegen' is te verkrijgen via enkele online boekwinkels en boekenbestellen.nl
Een unieke ervaring leesbaar in het Nederlands en Engels.

-- Einde persbericht --


Redacteur Jan Halkes biedt aan:

Ik schrijf regelmatig over psychiatrische onderwerpen en het lijkt me leuk dit boek te lezen en te bespreken voor potentiële lezers, mantelzorgers van dementiepatiënten. In de bespreking wil ik het boek vergelijken met andere boeken op dit gebied en ongetwijfeld heb ik na het lezen nog vragen aan de auteur die ook de potentiële lezers zouden kunnen hebben.
Begroting:
Aanschaf boek (p.m.)
lezen boek 10 uur:    € 250
Interview 2 uur:     € 150
Uitwerking tekst, 10 uur: € 750
-------------------------------+
22 arbeidsuren:     € 1150
21% btw         € 242
-------------------------------+
Totaal          € 1392


Donatiebedrag Donateur

Op de hoogte blijven van wat er speelt op Nieuwsbank.nl?? Blijf op de hoogte

Reageer op dit bericht

1 Reacties

Jan Halkes

15 April, 2020 - 12:47

Ik schrijf regelmatig over psychiatrische onderwerpen en het lijkt me leuk dit boek te lezen en te bespreken voor potentiële lezers, mantelzorgers van dementiepatiënten. In de bespreking wil ik het boek vergelijken met andere boeken op dit gebied en ongetwijfeld heb ik na het lezen nog vragen aan de auteur die ook de potentiële lezers zouden kunnen hebben. Begroting: Aanschaf en lezen van het boek, 10 uur: € 250 Interview 2 uur: € 150 Uitwerking tekst, 10 uur: € 750 -------------------------------+ 22 arbeidsuren: € 1150 30% Nieuwsbank provisie: € 345 -------------------------------+ Subtotaal € 1495 21% btw € 314 -------------------------------+ Totaal € 1809

Deze website is nog in testfase. Opmerkingen zijn welkom. Klik hier.