Feedback
Hét cadeau voor vaderdag: De testofactor! .

05 May, 2020

Beschikbaar budget: € 0,00
info

heeft deze pitch aangemaakt:

info

Zondag 21 juni is het vaderdag en wij hebben een tip voor het ideale mannencadeau: het zojuist verschenen ‘De testofactor, het ultieme handboek voor mannen.' Dit prachtig uitgevoerde boek, met illustraties in kleur en een hardcover, zal elke man inspireren om nog beter aan zijn gezondheid te werken en voor zichzelf te zorgen. Bovendien is het hoog tijd dat mannen gaan beseffen dat niet alleen vrouwen, maar ook zij van top tot teen onder invloed van hun hormonen staan. Pim Christiaans en Ralph Moorman vertellen in 'De testofactor’ met veel kennis van zaken en humor hoe mannen van alle leeftijden hun hormonen in balans kunnen brengen, waardoor hardnekkige problemen als een buikje of gebrek aan energie zullen verdwijnen. Kortom een cadeau waar je als gever zelf ook wat voor terugkrijgt: een nóg gezondere en energiekere vader of partner!

Eindelijk een boek over hormonen voor mannen!

 

Over hormoonbalans voor vrouwen is al veel bekend, maar hoe zit het met hormoonbalans voor mannen? Daar gaat dit dit ultieme handboek voor mannen over! In dit boek leer je alles over het belang van testosteron en andere hormonen voor je gezondheid.

 

Voor veel mannen is het even wennen aan het idee, maar volgens recente medische inzichten is het een feit waar niemand omheen kan: Of het nou gaat over gewicht, geheugen, seksdrive, spierkracht, energie of humeur, ook elke man staat van top tot teen onder invloed van zijn hormonen. Daarom biedt 'De testofactor' een complete aanpak voor de man om op natuurlijke wijze testosteron te boosten en andere hormonen beter op elkaar af te stemmen. Hierdoor wordt hij scherper, strakker, sterker en fitter. Zelfs zijn daadkracht en stressbestendigheid kunnen toenemen.

 

Testosteron, het mannenhormoon bij uitstek, krijgt veel aandacht in 'De testofactor'. Het geslachtshormoon is vooral bekend vanwege de invloed op seksdrive en agressie, maar het speelt ook een grote rol in gezondheid en geestelijk welbevinden. Zo beschermt testosteron de man tegen hart- en vaatziekten, botontkalking, dementie en depressie.

 

Met een betere hormoonbalans kunnen tal van mannenproblemen verdwijnen. In 'De testofactor' worden oplossingen geboden voor 23 typische mannenklachten. Denk aan prostaatvergroting, kaalheid en buikvet, maar ook aan taboeproblemen als voortijdig klaarkomen, erectieverlies en onzekerheid over het formaat van het geslacht.

 

“De testofactor is een onmisbaar handboek voor mannen van alle leeftijden!

Donatiebedrag Donateur

Op de hoogte blijven van wat er speelt op Nieuwsbank.nl?? Blijf op de hoogte

Reageer op dit bericht

0 Reacties

Deze website is nog in testfase. Opmerkingen zijn welkom. Klik hier.