Feedback
Makelaars gaan theater in .

02 October, 2019

Beschikbaar budget: € 0,00
marlin

heeft deze pitch aangemaakt:

marlin

Je ziet het tegenwoordig steeds vaker: als je een beetje succesvol bent in de muziek, inhoudelijke verhalen of zelfs voetbal, dan kan een theatervoorstelling op je CV niet ontbreken. Sterker nog: de kaartjes voor allerlei theatervormen vliegen over de toonbank. Als eerste makelaar in Nederland gaat Libero Aankoop het theater in met een eigen voorstelling. Waar de meeste makelaars maar zelden inzicht geven in hun vakgebied, vindt Libero Aankoop het juist leuk om het publiek mee te nemen in de wondere wereld van de makelaardij.

Sinds enkele jaren geeft Libero Aankoop als aankoopmakelaar online trainingen die inmiddels door meer dan 100.000 mensen gevolgd zijn. Het uitgebrachte boek "Woning kopen? De Gouden Tips" is inmiddels met ruim 11.000 verkochte exemplaren een bestseller. Met dit succes is het hoog tijd voor de volgende stap: het theater in. Op donderdag 3 oktober 2019 vindt deze unieke voorstelling plaats in het Concordia theater in Enschede. 

Zo’n voorstelling is nog nooit eerder vertoond in Nederland, dus wat valt er te verwachten? Bij de aankoop van een woning is een aankoopmakelaar vrijwel onmisbaar. Waar de verkoopmakelaar volledig ingeburgerd is, blijft de bekendheid van het fenomeen aankoopmakelaar daar behoorlijk bij achter. Dat is bijzonder, want juist bij de aankoop van een woning worden veel fouten gemaakt. Fouten die met de juiste voorkennis te voorkomen zijn. Op een avond vol muziek, humor en persoonlijke anekdotes vertellen de aankoopmakelaars van Libero alles over de meest gemaakte aankoopfouten. 

Donatiebedrag Donateur

Op de hoogte blijven van wat er speelt op Nieuwsbank.nl?? Blijf op de hoogte

Reageer op dit bericht

0 Reacties

Deze website is nog in testfase. Opmerkingen zijn welkom. Klik hier.