Feedback
Positieve marktkooplieden hebben de oplossing! .

14 June, 2020

Beschikbaar budget: € 0,00
john

heeft deze pitch aangemaakt:

john

Omdat jaarmarkten, braderieën en evenementen waarschijnlijk als laatste weer open gaan, hebben deze marktkooplieden de handen ineen geslagen.

Positieve marktkooplieden hebben de oplossing.

 

De Meern - In een tijd waarin veel marktkooplieden en standwerkers te maken hebben met omzetdaling en opgelopen voorraden, krijgen ze nu de mogelijkheid om hun producten en aanbiedingen te presenteren aan alle consumenten in Nederland en België.

Dedigitalemarkt.nl/be is een idee dat afkomstig is van ervaren marktkooplieden, hier slaan deelnemers de handen ineen om gezamenlijk de marktbeleving te laten voortbestaan.  Zoals bezoekers gewend zijn op jaarmarkten, braderieën en tijdens evenementen zijn er ook op de digitale markt scherpe en wisselende aanbiedingen. Hier kunnen marktkooplieden hun producten weer verkopen zonder afhankelijk te zijn van de fysieke markten!

Half juni opent dedigitalemarkt officieel en kunnen bezoekers 24/7 hun  `rondje over de markt doen’.

 

Dedigitalemartkt.nl/be:24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar open en altijd mooi weer, en met het optimisme dat u van ons gewend bent.

 

Noot voor de redactie: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: John Gruter +31653778553 en andere afbeeldingen zijn opvraagbaar.

Donatiebedrag Donateur

Op de hoogte blijven van wat er speelt op Nieuwsbank.nl?? Blijf op de hoogte

Reageer op dit bericht

0 Reacties

Deze website is nog in testfase. Opmerkingen zijn welkom. Klik hier.