Feedback
Webwinkel Live, het nieuwste event voor webshop-ondernemers, reikt award uit .

04 December, 2019

Beschikbaar budget: € 0,00
stefanie

heeft deze pitch aangemaakt:

stefanie

‘Nieuwe Webwinkel Award zet ambitieuze webshop eigenaar op de kaart’ Op 14 maart 2020 zal de eerste Webwinkel van het Jaar Award worden uitgereikt. De Award is een manier om webshop eigenaren, voornamelijk de kleinere en middelgrote ondernemer, op de kaart te zetten. De Award zal worden gepresenteerd op Webwinkel Live, het nieuwste webwinkel-event voor de ambitieuze webwinkel eigenaar.

Webwinkel Live

 

Webwinkel Live belooft een inspirerend evenement te worden met diverse seminars en workshops die ondernemers helpen om meer uit hun webshops te halen. “Veel kleinere webwinkels hebben goede ideeën en starten vol enthousiasme, maar vervolgens lopen zij tegen een aantal bekende problemen aan,” vertelt Stefanie van Pelt, één van de organisatoren van het event én schrijfster van het boek ‘Hoe start ik een Webshop’, dat eerder dit jaar verscheen. “Tijdens Webwinkel Live focussen we ons op al deze punten, die vooral gaan over het aantrekken van nieuwe klanten, het zichtbaarder maken van je merk en bedrijf, en de wetten en regels die er zijn voor ondernemers en wenwinkels.”

 

Stefanie is zelf jaren webshop manager geweest en weet dus zelf al te goed wat er nodig is als je in een tijd met veel concurrentie, wilt overleven. Ze heeft er haar missie van gemaakt om andere webwinkel eigenaren hier mee te helpen. Net als Kevin Rijnsdorp, met wie zij samen het Webwinkel Live event organiseert. Kevin heeft al meerder netwerk events op zijn naam staan, waarbij hij ondernemers met een webwinkel in contact brengt met collega’s, partners en klanten. “Ongeveer een jaar geleden kwamen we met elkaar in contact en we bleken veel dezelfde ideeën te hebben,” laat Kevin weten. “Ook bleken we beiden al even rond te lopen met het idee om een groot event te organiseren, zodat we zoveel mogelijk webshops kunnen inspireren en informeren. We besloten onze handen ineen te staat en deze droom samen te verwezenlijken.”

 

Webwinkel van het Jaar Award

 

En zo ontstond Webwinkel Live, dat zal plaatsvinden op zaterdag 14 maart 2020. Het geheel gaat  zich afspelen in Pathé Leidscherijn te Utrecht, waar plaats zal zijn voor honderden ambitieuze ondernemers.

Tijdens het evenement wordt ook voor het eerst de Webwinkel van het Jaar Award uitgereikt. “Dit is een belangrijke prijs voor kleinere en middelgrote webwinkels,” vertellen Kevin en Stefanie enthousiast. “We willen hen hiermee echt een podium bieden, en verder helpen met hun bedrijf.” Wat de prijs, naast een beker en de eervolle titel ‘Webwinkel van het jaar 2020’, nog meer inhoudt houden de organisatoren nog even geheim, maar zij garanderen dat het de winnende webshop een flinke boost gaat geven.

 

Aanmelden voor de Award

 

Webwinkels die kans willen maken om Webwinkel van het Jaar te worden kunnen zich opgeven via Webwinkellive.nl. Na aanmelden kan er gestemd worden, bijvoorbeeld door klanten, vrienden en familie. Stemmen kan tot en met 29 februari 2020. De top 3 wordt uitgenodigd om aanwezig te zijn tijdens Webwinkel Live, waar de winnaar van de Webwinkel van het jaar 2020 Award bekend zal worden gemaakt.Donatiebedrag Donateur

Op de hoogte blijven van wat er speelt op Nieuwsbank.nl?? Blijf op de hoogte

Reageer op dit bericht

0 Reacties

Deze website is nog in testfase. Opmerkingen zijn welkom. Klik hier.