Feedback
Zet je sekspartner schaakmat .

12 November, 2019

Beschikbaar budget: € 0,00
pr

heeft deze pitch aangemaakt:

pr

Het is een Nederlander die aan het schaakspel een erotische dimensie weet te geven. Dankzij een paar extra spelregels kan het schakende koppel na afloop meteen het bed in.

ZWAAGDIJK – Schaken vindt zijn oorsprong in het Verre Oosten, de bekende grootste schaker aller tijden Garri Kasparov komt uit Rusland, huidig ​​wereld kampioen schaken Magnus Carlson komt uit Noorwegen en het nieuwe Sex-o-Chess komt uit Nederland!

Wie denkt dat schaken saai is zal na het spelen van dit schaakspel daar wel anders over denken. Want er is een gloednieuw spel op de markt: Sex-o-Chess, het schaakspel dat zorgt voor erotiek, opwinding en sensatie!

Sex-o-Chess is een spannende en sexy variant op het gewone schaakspel. Een erotisch spel dat koppels uitdaagt om elkaar te verwennen en schaakmat te zetten, een spel dat prikkelt en fantasieën werkelijkheid laat worden, op een speelse manier.

Sex-o-Chess wordt net als het gewone schaken gespeeld met twee personen. De reguliere schaakregels worden gehandhaafd, echter komen hier nog de Sex-o-Chess spelregels bij die zorgen voor de nodige erotiek.

Schaken maakt slim, het brein wordt geprikkeld, de dagelijkse beslommeringen worden even vergeten en bij deze variant zijn partners weer even helemaal met elkaar bezig.

Sex-o-Chess is verkrijgbaar bij Bol.com

Welke journalist schrijft een onbevooroordeelde recensie van dit spel?

Donatiebedrag Donateur

Op de hoogte blijven van wat er speelt op Nieuwsbank.nl?? Blijf op de hoogte

Reageer op dit bericht

0 Reacties

Deze website is nog in testfase. Opmerkingen zijn welkom. Klik hier.